Scholen

Gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt

School inrichting op maat

Het interieur van schoolinstellingen wordt dagelijks door honderden leerlingen intensief gebruikt. Het maakt niet uit of het gaat om een basisschool, voortgezet onderwijs of hogere school. Het interieur voor scholen moet duurzaam in gebruik zijn zodat het jarenlang mee gaat. 

Gebruiksvriendelijke schoolinterieur 

De ontwerpen zijn met een architect en projectontwikkelaar gemaakt, nu de uitvoering nog! Omdat het gaat om een interieur wat intensief wordt gebruikt en jaren meegaat is het belangrijk dat het van goed materiaal wordt gemaakt door vakbekwamen mensen. Wij kunnen dit verzorgen! Met al bijna 30 jaar ervaring in de interieurbouw weten wij precies hoe we te werk moeten gaan. Het maakt niet uit wat voor soort school instelling het is, wij leveren altijd maatwerk. Wij denken graag met je mee over school inrichting en de uitvoering van het ontwerp. 

En niet te vergeten: het school interieur is hufterproof. Zo heeft iedereen er lang plezier van.

Interieur aanbod op maat 

Je kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. Dit zijn o.a. de ruimtes op scholen die wij van maatwerk meubilair kunnen voorzien: 

  • Aula’s
  • Leerpleinen
  • Garderobe incl. lockers 
  • Klaslokalen

Werkwijze 

Samen met de architect en projectleider kijken wij naar de identiteit van de school. Samen met de wensen stellen wij de materialen en kleuren samen zodat iedere leerling zich thuis voelt. 

Samenwerken?

Wil jij graag een interieur op maat voor een school instelling? Neem contact met ons op! Wij denken graag mee om het tot een succes te maken. 

Start typing and press Enter to search