Zomertrends interieur 2023

 In Particulieren

In het voorjaar begint het vaak te kriebelen om je interieur aan te pakken. Na een winter veel binnen zitten heb je misschien wel zin in iets nieuws. Om je te inspireren hebben wij 5 trends op een rijtje van meubels tot kleuren.

Trend 1: Duurzaamheid

Dit is al een hot topic waar we niet meer omheen kunnen. Ook komende zomer zet deze trend zich voort. Niet alleen duurzaamheid in materialen wordt steeds belangrijker, maar ook spulletjes een tweede leven geven. Waag je eens in een kringloopwinkel en ga op zoek naar meubelstukken waar jij je eigen draai aan kan geven.

Trend 2: Geverfde plafonds

Misschien is deze trend niet voor iedereen en iedere woning weggelegd, maar wij zien het sowieso steeds meer…geverfde plafonds. En nee, dan niet het gewone wit, maar een opvallende kleur! Geef het plafond dezelfde kleur als de muren van de ruimte. Zo maak je er een geheel van en blijf je wel de grootte van de ruimte behouden.

Trend 3: Groen, groen, groen

Je hebt het hier en daar waarschijnlijk wel gelezen, de jungle woonkamers zijn niet meer de trend. Maar om helemaal geen plant meer in de woonkamer te hebben is zonde. In plaats van overal kleine plantjes te plaatsen is het deze zomer dé trend om voor een paar grote exemplaren te gaan. Kies hier mooie, luxe potten bij voor een stijlvolle uitstraling.

Trend 4: Minimalistisch

Ben jij niet zo van de gekleurde muren en plafonds en ook niet van de grote planten? Niet getreurd! Ook het minimalisme zet lekker voort. Beige, room en aardetinten zijn nog steeds niet weg te denken binnen het interieur. Ga daarom voor een strakke, op maat gemaakte wandkast in een rustige kleur. Style de kast af met accessoires en je bent er!

Trend 5: Statement meubels

Statement meubels mogen opvallen. Ze zijn apart van vorm of vallen extra op qua kleur. Deze meubels passen bij vrijwel iedere interieur stijl en je kan het zelf zo gek maken als je wil.

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op! 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search