Interieurprojecten particulier

 In Particulieren

Ga je verbouwen of begin je met een frisse start door het bouwen of kopen van een nieuwe woning? Dan is een nieuwe interieur niet zo’n gek idee! Iedereen zoekt naar balans in zijn of haar leven, daarom is het belangrijk dat er thuis een harmonieuze rust wordt gecreëerd door middel van op maat gemaakt interieur. 

Particuliere verbouwing 

Sommige mensen kunnen goed zelf klussen, anderen zijn wat minder handig. Wil je het écht goed aanpakken, ga dan aan de slag met een professionele partij. Je wordt van A – Z ontzorgt en het leveren van kwaliteit en vakmanschap wordt gewaarborgd. 

Wij, van Interieur Bouwens, ontzorgen volledige particulieren projecten. Denk hierbij aan het omtoveren van een loze ruimte tot een inloopkast, het realiseren van een droomkeuken en de woonkamer wordt voorzien van de perfecte wandkast met bijpassend tv meubel. Alles wordt gemaakt in de stijl waar jij blij van wordt. 

Creativiteit per leefruimte 

In een huis wordt geleefd, overal wordt intensief gebruik van gemaakt. Toch wil het oog ook wat en wil je comfort graag combineren met stijl. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou per ruimte voorzien van advies. Hierbij kijken we o.a. naar: 

 • Het optimaal benutten van een ruimte. 
 • Gebruik van vormen. 
 • Materialen die bij jullie levensstijl passen. 
 • Opvallende elementen in een huis waar je trots op gaat zijn. 

Tips voor een geslaagde particuliere verbouwing 

 1. Bereid je goed voor;
  Begin op tijd met het vaststellen van je uitgangspunten. Hoe beter je dit vooraf weet, hoe beter het eindresultaat. Onderzoek, bespreek en verbeeld wensen en eisen. Zo voorkom je wijzigingen tijdens de verbouwing en deze zijn vaak erg duur! 
 2. Bedenk wat je wilt;
  Bedenk per ruimte wat je wilt en maak een lijstje met wensen en noodzakelijk. Maak hier een moodboard van wat je later met een architect en interieurbouwer kan bespreken. 
 3. Zorg dat de financiën op orde zijn;
  Heb inzichtelijk wat je kan besteden en kijk of er een eventuele hypotheek nodig is. Laat je vooral leiden door de door jou gewenste verbetering van woonkwaliteit en wat je daarvoor over hebt. Zorg er ook voor dat je altijd een reserve over hebt voor onverwachte kosten. 
 4. Schakel een deskundige in;
  Deskundige helpen je met het vinden van betaalbare oplossingen en vertalen dit naar tekeningen waar verder op geborduurd kan worden. 
 5. Neem voldoende tijd voor het hele project;
  Het klinkt logisch, maar voor veel mensen is dat niet. Gun het team van vakmensen de tijd om het project te realiseren. Zo zorg je ervoor dat alles er goed uitziet. 
 6. Kies niet de goedkoopste, maar de beste mensen;
  Belangrijk is dat alle partijen als een goed team samenwerken. Een goede samenwerking levert het beste resultaat. Kijk daarom met wie je in zee gaat en kijk wie de partners zijn waar vaker mee wordt samengewerkt. 

Contact 

Ben je er helemaal klaar voor om te gaan verbouwen? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met je mee. 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search