Alles over wandkasten

 In Particulieren

Een wandkast is een geliefd item bij een opmaat interieur. Er zijn verschillende soorten wandkasten die kunnen variëren in ontwerp, grootte en functionaliteit. Wij hebben enkele veelvoorkomende soorten wandkasten op een rijtje gezet:

De boekenkast

Een boekenkast is specifiek ontworpen om boeken en andere literatuur op te bergen. Ze hebben meestal open planken. Daarnaast wordt een boekenkast tegenwoordig ook voorzien van eye-catcher accessoires.

Een wandmeubel

Een wandmeubel is een veelzijdige kast die bestaat uit verschillende componenten, zoals planken, lades, kasten en open ruimtes. Het biedt opbergruimte voor verschillende items, waaronder elektronica, boeken, decoratieve voorwerpen en meer.

Een vitrinekast

Ben je een verzamelaar of wil je graag waardevolle voorwerpen tentoonstellen? Dan is een vitrinekast is voor jou. Als je onze socials bezoekt, zie je dat wij een speciale vitrinekast voor parfums hebben gemaakt!

De hangende kast

Een hangende kast is speciaal ontworpen om aan de muur te worden bevestigd zonder de noodzaak van vloerondersteuning. Ze zijn ideaal voor kleine ruimtes of voor het creëren van een zwevend effect in de kamer.

Een TV-meubel

Ja, dit valt ook onder wandkasten. Deze kasten zijn ontworpen om een televisie en aanverwante apparatuur zoals gameconsoles en kabelboxen te huisvesten. Ze hebben vaak open planken en afgesloten kasten om kabels en andere rommel te verbergen.

Zwevende planken

Geen fan van een hele wandkast, dan zijn zwevende planken een goede optie. Zwevende planken zijn eenvoudige planken die aan de muur worden bevestigd zonder zichtbare ondersteuning. Ze kunnen in verschillende maten en materialen verkrijgbaar zijn en bieden een minimalistische en moderne uitstraling.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wandkasten. Het type wandkast dat het beste bij je past, hangt af van je opbergbehoeften, de beschikbare ruimte en je persoonlijke smaak en interieurstijl.

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op! 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search