Interieur trends voor 2024

 In Particulieren

Wil jij dit voorjaar jouw interieur vernieuwen? Of sowieso ergens in 2024? Wat leuk! Wij hebben de interieur trends voor jou op een rijtje gezet. Kies uit wat bij jou past en ga aan de slag.

1. Organische vormen

Deze trends komt al vaker voor de afgelopen jaren, maar dit jaar krijgen organische vormen ècht een centraal plekje. Denk hierbij aan fauteuils en grote banken in organische vormen.

Een tip: kies voor een eettafel in een organische vorm. Dat wordt de eye-catcher van het interieur.

2. Accessoires in chroom

Gouden accessoires zijn altijd goed. Maar in 2024 maakt chroom haar entree. Van spiegels met een verchroomd frame, chroomkleurige organische vazen tot tafellampen met een chrome-afwerking. Laten we zeggen, back to the ’70!

3. Kleuren in 2024

Over de trendkleur van 2024 valt niet zoveel te zeggen. Eigenlijk is er voor ieder wat wils want:

  • Rustige tinten zijn een must;
  • Kleuren uit de ’70 kan je goed in je interieur verwerk;
  • Kleurrijken kleuren.

Lastig kiezen he? Kijk wat bij jou past en ons advies is, gebruik rustige tinten als basis en vul het aan met opvallende kleuren.

4. Donker hout

Wij houden er van! Donkerbruin of zwart eiken fineer is prachtig. Het zorgt voor een stijlvolle en tijdloze look waarbij de combinaties eindeloos zijn.

Contact

Wil je advies om jouw interieur van A-Z aan te passen? Wij hebben veel ervaring met de interieurbouw voor particulieren, neem contact met ons op! 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search