TV meubels

Uniek en op maat gemaakt

TV meubel

Een TV meubel is een opvallend item in de woonkamer. Kies jij voor een TV meubel dat uit dezelfde serie komt als de salontafel en eetkamertafel? Of laat je een TV meubel op maat maken die aan jouw wensen voldoet? Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen wij een TV meubel maken die aan al jouw wensen voldoet. 

TV meubel zwevend 

Een zwevend TV meubel, ook wel hangend TV meubel genoemd, zorgt voor een ruimtelijk effect. Daarnaast is een zwevend TV meubel stijlvol en gemakkelijk. Een hangend TV meubel heeft voldoende ruimte om alle apparatuur in op te bergen en de kabels netjes weg te werken. 

TV kast 

In bijna iedere woonkamer staat de tv centraal. Het meubel waar de tv op staat mag daarom een ware eye-catcher zijn. Met een TV kast op maat stel jij een TV meubel samen die het beste bij het interieur en jullie stijl past. Wil je bijvoorbeeld een TV kast om alleen de apparatuur in op te bergen? Of een TV kast waar ook accessoires bij kunnen? Met een TV kast op maat bepaal jij dat allemaal zelf. 

Kleur TV meubels 

Het voordeel van een TV meubel op maat is dat jij zelf de kleur bepaalt. Veel voorkomende kleuren zijn zwart, wit en hout. Natuurlijk kan jij ook voor een opvallende kleur kiezen wat past bij het interieur. 

Contact 

Wil je graag een TV meubel op maat? Neem dan contact met ons op. 

Start typing and press Enter to search