Opbergruimte

Voor wasmachines en meer!

Opbergruimte

Heb je extra opbergruimte nodig in huis? Wij maken opbergruimtes op maat! Of je nou op zoek bent naar een opbergruimte op zolder, een wandkast met opbergruimte of een opbergruimte onder de trap. Omdat wij alles op maat maken kunnen wij al jouw wensen vervullen. 

Inloopkast 

Een inloopkast wordt vaak gebouwd als er een ruimte over is. En maar goed ook. Een inloopkast biedt veel voordelen, zeker als het op maat wordt gemaakt. Met een inloopkast op maat kan je van de volledige ruimte gebruik maken en loze ruimtes voorkomen. Jouw ideeën staan centraal en wij denken met jou mee wat belangrijk is voor een inloopkast zoals:

  • Ophang gedeeltes
  • Legplanken
  • Rekken voor schoenen en laarzen
  • Schuiflades en manden
  • Licht
  • Spiegels
  • Kleur van de ruimte en binnenplanken

Wil je graag een inloopkast? Maak dan een afspraak, wij verwezenlijken graag jouw dromen.

Opbergruimte badkamer

Een badkamer is pas echt af met een mooi wastafelmeubel en/of opbergkast. Iedere badkamer is anders en vaak is dit een van de meest kleine ruimtes van een woning. Daarom is het belangrijk om een badkamermeubel te kiezen waar jij zoveel mogelijk spullen in kan opbergen. Met een badkamermeubel op maat heb jij de regie volledig in handen. Pas de wastafelmeubel of opbergkast volledig aan op de stijl van de badkamer. Jij bepaalt ook hoeveel legplanken en lades er nodig zijn in het badkamermeubel.

Wij leveren maatwerk en denken daarom graag met je mee. Het is namelijk belangrijk dat jouw badkamer tot het laatste detail in stijl wordt afgerond.

Opbergruimte wasmachine

Net als de ketel kan je ook de wasmachine (en droger) verstoppen. Door beide in een kastenwand op te bergen waar ook nog een strijkplank, strijkijzer, wasmiddel en andere benodigdheden bij kunnen is alles netjes opgeborgen. De opbergruimte voor een wasmachine kan je op laten gaan in de muur zodat het niet opvalt. Maar je kan er ook een ware eye-catcher van maken in de bijkeuken. 

Je kan er voor kiezen om de wasmachine in het zicht te houden of er een schuifdeur voor te verwerken. Daarnaast bepaal jij de kleur van de kast om de wasmachine en overige spullen in op te bergen. Het is namelijk fijn dat deze opbergruimte ook bij de rest van het interieur past.

Opbergruimte op maat?

Naast de bovenstaande voorbeelden kunnen wij jouw huis van nog veel meer opbergruimte op maat voorzien. Wij komen graag bij je langs voor een advies! Neem contact met ons op. 

Start typing and press Enter to search