Keukens

Droomkeukens op maat gemaakt

Keukens

Ben jij op zoek naar een op maat gemaakte keuken en compleet ingericht naar jouw persoonlijke voorkeur? Bij Interieur Bouwens ben je aan het juiste adres. 

Keuken op maat

Iedere keuken wordt bij ons op maat gemaakt. Het keukenontwerp bepalen wij samen met jou, zodat er een droomkeuken wordt gerealiseerd. Wij ontwerpen bijvoorbeeld een keuken kastenwand en een keukenblad op maat. 

Soorten keukens 

Of je nou op zoek bent naar een landelijke keuken, moderne keuken of greeploze keuken. Alles is mogelijk. Wij geven jou deskundig advies over de houtsoorten en mogelijkheden. 

Landelijke keuken

Een landelijke keuken kenmerkt zich door door de natuurlijke en stoere materialen zoals hout, bewerkt met mooie elementen. Landelijke keukens hebben een levendig en uniek hout patroon. Hout heeft een warme uitstraling en geeft jouw landelijke keuken een gezellige en knusse sfeer. 

Moderne keuken

Een moderne keuken staat bekend om haar strakke lijnen en het gladde design. De juiste materialen en kleuren zorgen voor de uitstraling van een moderne keuken. Van lichte tinten tot donkere tinten. Alles is mogelijk! Het belangrijkste uitgangspunt is dat een moderne keuken rust uitstraalt. 

Greeploze keuken 

Een greeploze keuken heeft een minimalistische uitstraling en zorgt voor een strakke look. Er zijn verschillende soorten greeploze keukens. Je kunt kiezen voor een greeplijst of een push-to-open. Daarnaast kan je ook kiezen voor een semi-greeploze keuken. Wij maken dan in het front een keukengreep die bijna niet opvalt. Zo heb je het gemak van een greep en de look van een greeploze keuken. 

Vormen keukens 

Ieder huis heeft zijn eigen unieke indeling. Een keuken heeft altijd een eigen vorm. Of je nu een kleine keuken hebt, een u-keuken, een hoekkeuken of alle ruimte voor een kookeiland. Wij adviseren jou om de juiste materialen en indeling te kiezen voor een optimale inrichting. 

HPL keukens

HPL keukens staat voor High Pressure Laminate. Dat houdt in dat de keukenfronten uit meerder platen bestaan die onder hoge druk op elkaar worden geperst. HPL keukens zijn erg populair omdat je kan kiezen uit veel kleuren en structuren. Daarnaast zijn HPL keukens sterk, zodat je er jaren lang plezier van hebt.

Houten keukens 

Bij het uitkiezen van een keuken wordt snel gekozen voor een massief houten keuken. En dat is helemaal niet gek! Het is namelijk een houtsoort wat er mooi uitziet, een goede kwaliteit heeft en een lange levensduur. Kies bijvoorbeeld voor een eiken keuken, een keuken van es of een beuken keuken. En wist je dat een houten keuken nog meer voordelen heeft: 

  • Houten keukens hebben een warm en sfeervol karakter;
  • Veelvuldig gebruik van hout zorgt voor extra isolerende eigenschappen;
  • De levensduur van massief houten keukens is heel lang;
  • Kleine gebreken of beschadigingen kunnen snel worden opgelost;
  • Een keuken van hout kan perfect worden geschilderd in een kleur naar keuze. 

Aanrechtbladen 

Bij mooie keukenfrontjes hoort natuurlijk ook een prachtig aanrechtblad. Heb je wel eens gedacht aan een aanrechtblad van composiet? Deze zijn erg duurzaam! Composiet aanrechtbladen zijn bestand tegen krassen, vocht en stoten. Populaire merken aanrechtbladen van composiet zijn Silestone en Dekton. Omdat zij een goede kwaliteit leveren werken wij hier graag mee.

Wat houdt je nog tegen? Door de jarenlange ervaring zijn wij specialist in op maat gemaakte keukens. Het gehele proces, van tekening tot productie vindt in huis plaats. 

Heb je een aantal ideeën in je hoofd? Dan komen wij graag bij je langs om jouw perfecte keuken op maat te realiseren. Neem contact met ons op! 

Start typing and press Enter to search