Kasten

Van wandkast tot inloopkast

Kasten

Een kast kan en mag in geen enkel interieur ontbreken. Kasten zijn ware eye-catchers als het gaat om inrichting. Met een kast op maat kan jij jouw droomkast realiseren. Wij maken verschillende soorten kasten zoals kledingkasten, ladekasten, boekenkasten en meer! 

Boekenkasten

Een boekenkast is een mooi, opvallend item in een woonkamer. Zo kan jij jouw collectie boeken met trots presenteren. Daarnaast kan de boekenkast ook gevuld worden met andere items. 

Omdat wij maatwerk leveren bepaal jij zelf de kleur en stijl van de boekenkast zodat het volledig bij het interieur past. 

Kledingkasten

Kledingkasten op maat bieden veel voordelen! Zo bepaal jij zelf hoe het hang- en leggedeelte wordt. Daarnaast bepaal jij ook de kleur, zodat de kledingkast past bij de slaapkamer. En heb je al nagedacht over wat voor deuren je wil? Kies je bijvoorbeeld voor schuifdeuren? 

Met een passend advies krijg jij een kledingkast op maat. 

Kast voor je wasmachine
Een wasmachine is niet het meest mooie apparaat van het huis. Met een kast waarin je een wasmachine kan opbergen is dit ‘probleem’ verholpen. Iedere opbergruimte voor een wasmachine maken wij op maat. Zo kan je bijvoorbeeld ook je droger opbergen, strijkplank en meer.

Dressoirs 

Je wil graag een dressoir in de woonkamer maar je kan niet de juiste vinden? Met een dressoir op maat bepaal jij zelf hoe het item eruit komt te zien. Stel met ons jouw droom dressoir samen. Van kleur, soort hout, bewerking tot de pootjes en handgrepen. 

Inloopkasten

Heb je een ruimte over en wil je graag een inloopkast? Dan is een inloopkast op maat iets voor jou. Samen ontwerpen wij een inloopkast die bij jouw wensen past. Denk hierbij aan de kleur van de legplanken, het materiaal en de indeling van de kast zodat jij al jouw kleding en schoenen op kan bergen. 

Stijlen kasten 

Kasten zijn te maken in verschillende soorten stijlen. Wij lichten populaire kasten voor je uit: 

  • Industriële kasten: deze kasten passen bij een rauwe en stoere woonstijl. De kasten worden gemaakt van robuust hout in combinatie met metaal. Bij industriële kasten wordt vaak geen gebruik gemaakt van opvallende kleuren. 
  • Scandinavische kasten: deze kasten zijn licht in kleurgebruik, ruimtelijk en luchtig. Het zijn populaire kasten waar je veel kanten mee op kunt. 
  • Retro kasten: deze stijl is te herkennen aan de ronde vormen en schuine, slanke pootjes. Retro kasten zijn minder kolossaal. Een retro kast kan je laten maken in een basic kleur, maar de kast mag ook opvallen in een fellere kleur. 

Kasten op maat 

Wil je graag een kast op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen wij iedere kast op maat maken. Neem contact op voor een afspraak. 

Start typing and press Enter to search