Interieur voor een opname studio

 In Bedrijven

Het interieur voor een opname studio, daar denk je misschien niet zo snel over na. Toch zijn dit ruimtes waar men uren en uren doorbrengt. Waar let je op bij het interieur voor een opname studio?

Look and feel ruimte

In een opname studio worden veel uren met collega’s en gasten doorgebracht. Of je nu een programma opneemt, in een muziekstudio zit of bezig bent met podcasts. Een huiselijke sfeer geeft in een opname studio een fijn gevoel van werken. Deze look and feel creëer je al snel door te spelen met kleur, vlakken en materialen.

Materialen opname studio

Natuurlijke materialen geven een stijlvol en warm gevoel. De natuur van buiten naar binnen halen zorgt ook voor rust. Met natuurlijke materialen bedoelen wij:

  • Het gebruik van eiken fineer.
  • Moswanden.
  • Afstyling met planten.

Daarnaast is het materiaal HPL fijn in gebruik. HPL kan namelijk tegen een stootje, is goed te onderhouden en verkrijgbaar in tig kleuren.

Soorten opname studio’s

Er zijn veel verschillende opname studio’s. Van muziek tot podcasts en uitzendingen met beeld. Voor iedere studio is het goed om te kijken naar wat er wordt gedaan en wat de gewenste sfeer is. Daarnaast gaat het niet alleen om de studio zelf, maar ook om de ruimte waar eventuele tafelgasten binnenkomen. Je wil namelijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

Contact

De opties zijn eindeloos en we denken graag met je mee. Neem voor meer informatie contact met ons op! 

De studio op de foto is gemaakt in samenwerking met Storm Concepts.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search