Het interieur van een sportkantine

 In Bedrijven

Een sportkantine kan op verschillende manieren worden ingericht, afhankelijk van de behoeften en het beschikbare budget. Hier zijn enkele algemene richtlijnen en ideeën voor het inrichten van een sportkantine:

Functionele indeling

Zorg ervoor dat de indeling van de kantine functioneel is en de workflow vergemakkelijkt. Plaats bijvoorbeeld de toonbank en de keuken in de buurt van elkaar, zodat bestellingen efficiënt kunnen worden verwerkt.

Zitgelegenheid

Zorg voor voldoende zitgelegenheid, inclusief tafels en stoelen, zodat bezoekers kunnen ontspannen en genieten van hun drankje na het sporten. Overweeg verschillende soorten zitplaatsen, zoals statafels, banken of loungestoelen, om aan verschillende behoeften te voldoen.

Decor en sfeer

Creëer een aangename en gezellige sfeer door middel van decor. Gebruik sportgerelateerde elementen zoals foto’s van lokale teams, sportmemorabilia of posters van beroemde sporters. Kleurgebruik kan ook bijdragen aan de gewenste sfeer, zoals het gebruik van de kleuren van lokale sportteams.

TV- en audioapparatuur

Plaats een aantal televisies in de kantine, zodat bezoekers belangrijke sportevenementen kunnen volgen. Overweeg ook het installeren van geluidsapparatuur voor feestjes.

Flexibele ruimte

Overweeg het creëren van een flexibele ruimte die kan worden gebruikt voor vergaderingen, teambesprekingen of andere evenementen. Dit kan worden gedaan door middel van verplaatsbare scheidingswanden of multifunctioneel meubilair.

Toegankelijkheid

Houd rekening met de toegankelijkheidsbehoeften van mensen met een handicap. Zorg voor brede doorgangen en rolstoeltoegankelijke tafels.

Verlichting

Zorg voor voldoende verlichting in de kantine, zowel natuurlijk als kunstmatig. Goede verlichting draagt bij aan een aangename sfeer en maakt de ruimte uitnodigend.

Duurzaamheid

Overweeg duurzame inrichtingsopties, zoals energiezuinige verlichting en materialen van meubels die lang mee gaan.

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op! 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search