Bossing paneel

 In Bedrijven, Particulieren

De trend is strak, strakker, strakst. Of wel, modern! Toch zijn er veel authentieke oude woningen en kantoorpanden waar deze strakke stijl niet past. Hiervoor hebben we bossing panelen.

Wat zijn bossing paneeldeuren

Het ”kussen” van een bossing paneeldeur bestaat uit een schuin of recht afgewerkte rand. Het bossing gedeelte, waar het om gaat, ligt iets terug in de deur en vormt de schakel tussen het profiel en het kussen.

De bossing heeft een decoratieve functie. Wellicht dat je de klassieke bossing kent, maar sinds de laatste jaren kent de bossing een moderne uitvoering in klassieke keukenstijlen en kasten.

De techniek van bossing

De bossing panelen, ook wel contour kast genoemd wordt middels een speciale frees-techniek gebruikt. Een materiaal waar veel mee wordt gewerkt is MDF en daarna wordt het in de gewenste kleur afgelakt.

Meerdere stijlen bossing panelen

Deuren van keukens of kasten kunnen in verschillende bossing stijlen worden afgewerkt. De techniek geeft een knipoog naar het verleden maar ook bij een moderne woninginrichting is het nog steeds populair. Denk hierbij aan:

  • Landelijk
  • Engels

Bossing past vaak bij authentieke, oudere woningen en panden.

Contact

De opties zijn eindeloos en we denken graag met je mee. Neem voor meer informatie contact met ons op! 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search